Jaarfinanciering en zijn ontwikkelaars

YFI

Jaarnaar is een holistische set gedecentraliseerde financiën (gedecentraliseerde IFIS) die financiële diensten aanbieden, waaronder kredietverlening, activa-generatie en zelfs een verzekering op de Ethfinechain. Het is bedoeld om conventionele commerciële bankleningprogramma’s te vervangen. Het primaire doel is om financiële kansen voor de gemiddelde persoon te verbeteren, terwijl de markt zelfvoorziening wordt. Het streeft er ook naar om een aantal van de grootste uitdagingen op te lossen die momenteel worden geconfronteerd met de wereldwijde financiële sector. Veel van zijn diensten worden aangeboden via hun unieke ethisch duurzame model dat is gebouwd bovenop de beste principes van de vrije onderneming.

Jaarnaar Finance maakt gebruik van een uniek paar technologische elementen om zijn doelen te bereiken. Ten eerste maakt het gebruik van de kracht van deze om een beloningsdividend te verspreiden, samen met lage rentetarieven. Ten tweede gebruikt het theblockchain om ervoor te zorgen dat individuen hun computer kunnen gebruiken om deel te nemen aan het ecosysteem.

Zodra u eenjarige klant wordt, zult u genieten van deze twee kenmerken:

Asset and Lending Generation. Op de backend van het Yearn Finance-platform is de Asset Wallet die de lijst bevat van al uw bestaande en toekomstige activa. Door het gebruik van Theblockchain te gebruiken, zorgt de Asset Wallet ervoor dat alleen ware beslissingen worden genomen en geen willekeurige beslissingen op basis van vertrouwen. De Asset-portemonnee wordt ook gebruikt om het uitleenergagementproces op heteetwork te vergemakkelijken dat wordt gebruikt om andere gebruikers nieuwe kredietaggregators met lage kosten goedkeuringsprocessen te laten goedkeuren.

Verzekering op de ethfinechain. Door het Blockchain te gebruiken, kunnen gebruikers verzekeringspremies genereren met behulp van hun eigen privétoetsen. Dit wordt bereikt door het Smart Contract van Yearns die real-time marktgegevens analyseert om een optimale verzekeringspercentage te bepalen. De Finance-tokens die als een verzekering worden gebruikt, zullen converteerbaar zijn in een tijdig geruild aandelenfuturescontract op de marktplaats.

Dit is een zeer gezochte service die nodig is om te gebruiken om hun plaats te nemen als een van de toonaangevende en snelle groeiende platforms.

IAAS en SAAS-mogelijkheden. De Suite Suite Software van het Yearn omvat drie belangrijke producten die zullen helpen om te groeien en worden erkend als een IAAS-platform:

Om het Yearn-platform om te groeien en wordt erkend, moet het de diensten van zijn onafhankelijke ontwikkelaars bevatten. Onafhankelijke ontwikkelaars spelen een vitale rol binnen de financiering van het jaar omdat ze toegang hebben tot de Business Intelligence die nodig is bij het bouwen van een succesvolle portefeuille. Als het Yearn-team een onafhankelijke ontwikkelaar zou inhuren, zouden ze zichzelf een slechte dienst doen, want dan zou Theico Marketplace niet de snijkant hebben die het vandaag doet. Dientengevolge moet het Yearn-team vertrouwen op zijn eigen onafhankelijke ontwikkelaars om ervoor te zorgen dat de marktplaats een bloeiende omgeving blijft voor zowel institutionele beleggers als de ontwikkelaars.

Kom hier bij BitcoinMeester meer te weten over Yearn Finance