Bullet Journal notebook-ideeën – de gemakkelijke manier om uw eigen wekelijkse plan te maken

bullet journal

Het volgende 19 kogeljournaal tips voor pagina’s die u in uw notebook / IPPAGE moet hebben, zijn niet alleen waardevol, ze zullen u ook helpen georganiseerd te blijven en uw aantekeningen georganiseerd te krijgen. Gebruik eerst niet meer dan één notebook of dagboek voor het houden van belangrijke aantekeningen. Ik weet dat het verleidelijk is om je laptop of Blackberry te gebruiken als zowel een digitaal dagboek als een traditionele notebook. Maar één is gewoon een verspilling van ruimte! Notebooks en tijdschriften moeten afzonderlijk worden gehouden, zodat u toegang hebt tot de opmerkingen die u snel nodig hebt.

Het volgende ding om in gedachten te houden bij het plannen van uw bullet-tijdschriften is om het juiste type papier voor uw tijdschriften te gebruiken. Als u bijvoorbeeld aan het gebruik van uw kogeljournaal notebook-pads voor schoolwerk gebruikt, wilt u iets dat gemakkelijker is om te schrijven – speciaal voor schoolgaand kinderen. Potloden en highlighters werken hier goed voor.

Als u van plan bent bij het bijhouden van gezinsevenementen in uw huis, probeert u een zwaarder gewicht papier of kaartvoorraad in uw tijdschriften te gebruiken.

Een ander groot ding om te gebruiken voor het organiseren van uw notebooks gebruikt een rastersysteem. Of u nu een notebook of niet gebruikt, het roostersysteem is een uitstekende manier om een organisatie in uw leven te creëren. Verzamel al uw papieren bij elkaar, inclusief uw planner of uw bullet-notebook. Leg al je papieren op een vel zwanger papier of een groot kussen. Teken vervolgens een raster op het vel met een van de kolommen die op de top van de ander is geplaatst, te beginnen met de belangrijkste papieren aan de bovenkant en naar beneden werken.

Het eerste deel van het maken van een raster is om elke dagen te markeren op een van de kolommen. Markeer twee nummers: één voor de dag en één voor de plaats waar u de datum op de pagina hebt gemarkeerd. De twee nummers moeten dezelfde grootte hebben; Nadat u uw raster hebt gemaakt, is de volgende stap om uw oude notebook of uw klassieke notebook uit te halen met het deksel er nog steeds op heeft en opent.

Zodra u de traditionele notebook open hebt, haalt u uw bulletjournaal notebook uit en noteer alles wat u hebt opgeschreven in uw notebook – in grote vetgedrukte letters. Het maakt niet uit of je een lange brief hebt opgeschreven of als je een aantal grote, kleurrijke foto’s hebt neergelegd. Dit moet gewoon een constante herinnering zijn aan waar dingen in uw bulletjournaal of in uw dagelijks leven moeten gaan. Zodra u dat georganiseerde materiaal hebt opgeschreven, verwijdert u al het andere van uw notebooks of uw traditionele notebook en plaats al uw spullen in uw raster. Je kunt zo vaak naar je rooster verwijzen als je wilt totdat de kwestie dat je gebruikt leeg is.

De schoonheid van deze methode is dat het zo gemakkelijk is om het te gebruiken. Als u bijvoorbeeld een wekelijkse spread wilt maken voor uw PULD-pagina’s, hoeft u bijvoorbeeld alles wat u hoeft te doen die in uw wekelijkse spreiding wordt verspreid nadat u uw kogelboekvellen allemaal bij elkaar hebt. Als u ze in grote gedurfde letters opdoet, is het voor u moeilijk om ze later in uw kogeljournaalspagina’s te vervangen. Dat is de schoonheid van deze methode – het is gemakkelijk voor u om van een notebook te gaan met al uw opgeslagen gedachten en notities op het aan een kogelboek waarop u toegang hebt wanneer u het nodig hebt. Dat betekent dat het proces van het opschrijven van uw wekelijkse verspreiding meer een gewoonte wordt dan een karakter, en u zult merken dat u als een resultaat naar uw bullet-journalpagina’s kijken.

Bekijk al onze bullet journal notebooks hier op My Lovely Notebook.