Een auto-omvormer kopen en installeren

auto omvormer

Een auto-omvormer kopen en installeren

Auto-omvormers zijn onmisbaar als u veel rijdt. U kunt de USB-poorten van uw auto niet gebruiken om uw elektronica op te laden, en als u uw telefoon urenlang oplaadt, raakt de batterij leeg. Je hebt onderweg veel stroom nodig en een omvormer kan dit mogelijk maken. Omvormers kunnen ook grotere apparaten van stroom voorzien, waaronder laptops en elektrisch gereedschap. Deze draagbare units zijn een geweldige investering als u altijd onderweg bent.

De meeste omvormers worden geleverd met ingebouwde ventilatoren om ze koel te houden, maar u moet rekening houden met de locatie van de omvormer in uw auto klik. Hoewel het handig kan zijn om er een in de kofferbak te monteren, is de elektronica van de hoofdcabine niet toegankelijk. U moet ook rekening houden met het ingangsvermogen, dat een gelijkstroomuitgang zal zijn. Er moet een omvormer met een groter vermogen op de accu worden aangesloten, maar de kleinere kunnen overal worden geïnstalleerd.

Hoewel omvormers geen zekering nodig hebben, kunt u deze niet zomaar op de accu aansluiten en een uur laten werken. Een goede manier om het wattage van het stopcontact in uw auto te bepalen, is door online een wattagecalculator te zoeken. Als u niet zeker bent van de ampèrewaarde van uw zekering, kijk dan gewoon in de handleiding om te zien of deze ervoor geschikt is. Als je het niet zeker weet, gebruik dan een watt/amp-calculator om uit te zoeken hoeveel stroom het stopcontact in de auto aankan.

Klik op de link: https://123waldo.nl